We hebben er allemaal wel eens last van. Die bepaalde maanden per jaar waar alles in samen valt. De feestdagen staan voor de deur en je wilt toch iets extra’s doen met je gezin. Maar de feestdagen staan nu net weer aan het einde van de maand voor de deur. Hierdoor heb je van te voren even wat geld nodig nog voordat je salaris binnen is. Een voorschotje op je salaris is de ideale oplossing om deze kosten op te vangen.

Geld lenen snel kan eenvoudig via het internet. Je vult hiervoor een aanvraag formulier in met het geldbedrag dat je wilt lenen. Als het om een zogenaamde mini lening gaat dan wordt niet eens je BKR getoetst. Dus zelfs met een negatief BKR kan je een voorschot op je salaris nemen. Het geld kan je vervolgens op twee manieren ontvangen. Je kan het geld binnen tien minuten op je bankrekening ontvangen. Of je ontvangt via de post een gratis bankpas. Op de bankpas staat het geldbedrag dat je wilt lenen en dit kan je vrij opnemen of besteden in winkels. Zo heb je twee keuze mogelijkheden voor een voorschot op je salaris in de dure feestmaanden!