Lenen zonder veel gedoe en binnen tien minuten? Het kan tegenwoordig allemaal met geld lenen zonder rente via het internet. Als je binnen tien minuten een geldbedrag op je bankrekening wilt hebben dan betaal je helemaal niks extra’s. Het nadeel is wel dat dit alleen mogelijk is met zogenaamde mini leningen. Mini leningen zijn leningen tussen de vijftig en vijfhonderd euro. Er zijn websites met uitzonderingen die maximaal zevenhonderdvijftig euro uitlenen.

De zogenaamde tien minuten lening is niet alleen mogelijk voor consumenten. Je kunt hier natuurlijk ook als ondernemer gebruik van maken. Stel je voor dat je de kosten voor een klant moet voorschieten. Pas achteraf worden de kosten door jouw klant betaald, maar je moet toch het geld ergens vandaan halen. Binnen tien minuten kan je het geld bedrag op je rekening hebben staan en de kosten aflossen zodra de klant betaald heeft. Een minilening is een snelle manier van geld lenen, maar heeft wel een zeer korte looptijd. Je moet bij de looptijd denken aan ongeveer één maand. Een mini lening is dus gewoon ideaal als je even een voorschot wilt op bijvoorbeeld je salaris.