Natuurlijk is het ons allemaal wel eens overkomen dat we het geld even niet hebben. Hierdoor heb je per ongeluk een negatief bkr gekregen. Maar je wilt toch graag snel geld lenen ondanks dat je een negatief bkr hebt opgebouwd. Via internet kun je geld lenen met bkr.

Het gaat hierbij natuurlijk niet om gigantische bedragen. Maar vaak kan je tot vijfhonderd euro lenen met een negatief bkr. Dit is dus alleen met mini leningen, maar dit kan voldoende zijn als je even snel geld moet lenen. Perfect geregeld voor als je even een dure rekening krijgt of kosten die je even voor moet schieten. Je kunt zo snel even een overbrugging lenen.

BKR

Wilt u lenen zonder BKR dat is mogelijk zolang het bedrag laag is. Grotere financiƫle bedragen wordt altijd doorgegeven aan het bureau krediet registratie. Dit is wettelijk vastgelegd. Mits u bijvoorbeeld geld gaat lenen bij familie of vrienden. Dit laatste biedt dan ook vaak uitkomst voor mensen die een negatieve bkr registratie op haar naam hebben. Echter, het is niet altijd kansloos om een geld lening aan te vragen zonder bkr. Vraag uw bank of geldverstrekker naar de mogelijkheden.